Occasions

 • subpijler-icon

  Online afspraak maken

 • subpijler-icon

  Offerte aanvragen

 • subpijler-icon

  APK reminder

 • subpijler-icon

  Contact opnemen

 • 1380 beoordelingen

Garantie:
Wij geven standaard op alle auto’s vanaf € 4500 6 maanden BOVAG garantie, mits anders vermeld in de advertentie. Voor auto tot € 4500 is afhankelijk van de auto wat voor soort garantie wordt gegeven. Soms wordt gekozen voor 3 maanden garantie op motor en versnellingsbak. In de betreffende advertentie van de auto wordt aangegeven welke garantie van toepassing  is. Indien er bij vermeld staat export, dan is er geen enkele garantie van toepassing.

Aflevering: Auto’s vanaf € 4500 worden standaard afgeleverd door de auto rijklaar te maken. Dit betekend dat de auto voorzien wordt van een nieuwe  APK keuring, een afleveringsbeurt (in ieder geval nieuwe oliefilter en olie verversen) en zowel het interieur als exterieur van de auto is professioneel gereinigd.

Levenslang gratis APK
Bij aankoop van uw auto krijgt de auto ‘levenslang gratis APK’. Dit betekent dat zolang als de auto op uw naam staat dat deze auto jaarlijk eenmaal per jaar gratis mag worden aangeboden voor APK.

Eventuele reparaties zijn niet gratis maar worden vooraf besproken.

Voorwaarden ‘levenslang gratis APK’

Aflevering bij u aan huis € 99
Indien gewenst kunnen wij nadat de auto is betaald de auto voor € 99 in Nederland afleveren.  Dit is exclusief tol/overtocht per boot