Reviews

Beoordelingen Autobedrijf Karel Hol

8,8 met 1508 beoordelingen
  • 8,9
  • 8,8
  • 8,8

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

19-07-2019
8,7

Beschrijf uw ervaring:
Professioneel garage bedrijf en service in een gemoedelijke sfeer

Ik zou Autobedrijf Karel Hol aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

19-07-2019
7,3

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Autobedrijf Karel Hol aanbevelen!

Beoordeeld door: E. Meijnders

18-07-2019
9

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Autobedrijf Karel Hol aanbevelen!

Beoordeeld door: Rudi Kanters

17-07-2019
10

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Autobedrijf Karel Hol aanbevelen!

Beoordeeld door: Lydia Van der Sanden

17-07-2019
9,3

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Autobedrijf Karel Hol aanbevelen!

Beoordeeld door: Ron Rovers

16-07-2019
7,3

Beschrijf uw ervaring:
Komen afspraken goed na

Ik zou Autobedrijf Karel Hol aanbevelen!

Beoordeeld door: Frans Dekkers

16-07-2019
10

Beschrijf uw ervaring:
Zeer goed

Ik zou Autobedrijf Karel Hol aanbevelen!

Beoordeeld door: Franc Dubbelman

12-07-2019
9,3

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Autobedrijf Karel Hol aanbevelen!

Beoordeeld door: Terry Van de Vossenberg

12-07-2019
8,3

Beschrijf uw ervaring:
Vlot, vriendelijk en punctueel...

Ik zou Autobedrijf Karel Hol aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr. JL

11-07-2019
9,7

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Autobedrijf Karel Hol aanbevelen!

Beoordeeld door: Jeroen Artz

06-07-2019
10

Beschrijf uw ervaring:
Na telefonisch contact te hebben gehad met wat vragen mbt een overmatige olielekkage die gemeld stond bij een keuringsrapport, werdt ik vriendelijk te woord gestaan en kreeg ik netjes uitleg daar over.
Auto was verder keurig, nieuwe apk. Dus later in de week opgehaald.

Echter, hebben wij de auto nu 4 dagen in bezit, en lijkt hij wel degelijk veel olie. Daaruit kan ik concluderen dat die melding die ik gevonden had, wel degelijk klopte. En ben hier dan ook zeer verontwaardigd over en teleurgesteld.

Ik zou Autobedrijf Karel Hol aanbevelen!

Beoordeeld door: Laura Adelaars

05-07-2019
9,3

Beschrijf uw ervaring:
Het is me erg goed bevallen! Alles wordt snel en netjes geregeld.

Ik zou Autobedrijf Karel Hol aanbevelen!

Beoordeeld door: Helma Van den berg

04-07-2019
10

Beschrijf uw ervaring:
Netjes.vriendelijk

Ik zou Autobedrijf Karel Hol aanbevelen!

Beoordeeld door: Erik Post van der Linde

30-06-2019
4

Beschrijf uw ervaring:
Een auto gekocht via Marketplace. Bij aankomst stond de auto al op de brug en wist meneer Hol heel slim de aandacht te vestigen op de roestplekken. Verder was de auto helemaal hard en in prima staat volgens de heer Hol. Nu blijken er meer rotte plekken te zijn. Tevens kwam meneer zijn belofte niet na de auto vol te tanken. als ik iemand mag adviseren zou ik deze garage maar overslaan.

Ik zou Autobedrijf Karel Hol niet aanbevelen!

Beoordeeld door: Herman Ten Bruggencate

30-06-2019
9,3

Beschrijf uw ervaring:
Deskundig, tijdig en vriendelijk geholpen

Ik zou Autobedrijf Karel Hol aanbevelen!

Beoordeeld door: Ger Schepers.

28-06-2019
10

Beschrijf uw ervaring:
Hele fijne garage. En zeer fijn behandeld. Koffie en krantje tijdens het wachten.

Ik zou Autobedrijf Karel Hol aanbevelen!

Beoordeeld door: Piet Rongen

28-06-2019
9

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Autobedrijf Karel Hol aanbevelen!

Beoordeeld door: Sandra Van Gessel

27-06-2019
9,3

Beschrijf uw ervaring:
Uitstekende service en snel geholpen. Jammer dat de multiriem er de volgende dag af lag, maar materiaal pech kan altijd voor komen en ook dat is verholpen en viel onder garantie. Toen ik thuis de rekening nog es goed bekeek vond ik 30,- voor een bougie wel erg duur moet ik zeggen. Verder erg vriendelijk personeel en ik ben goed geholpen. Hier kom ik zeker terug.

Ik zou Autobedrijf Karel Hol aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

27-06-2019
10

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Autobedrijf Karel Hol aanbevelen!

Beoordeeld door: Maarten Thijssen

27-06-2019
8

Beschrijf uw ervaring:
Altijd netjes overleg over de reparaties ed.

Ik zou Autobedrijf Karel Hol aanbevelen!

Beoordeeld door: Piet Scheepers

27-06-2019
9

Beschrijf uw ervaring:
Uitstekend geholpen,goedkoop,uitmuntende servies. Dank jullie wel.

Ik zou Autobedrijf Karel Hol aanbevelen!

Beoordeeld door: Kees Hendriks

23-05-2019
7,3

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Autobedrijf Karel Hol aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

23-05-2019
10

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Autobedrijf Karel Hol aanbevelen!

Beoordeeld door: Marga Grevelt

19-05-2019
10

Beschrijf uw ervaring:
Je wordt direct geholpen,vriendelijk en goede service!Top!!!

Ik zou Autobedrijf Karel Hol aanbevelen!

Beoordeeld door: Joke De Bruin

17-05-2019
10

Beschrijf uw ervaring:
Op advies van onze schoonzoon zijn wij bij u terecht gekomen en na meerdere ervaringen met uw bedrijf met verschillende auto's hadden we geen beter advies kunnen krijgen.

Ik zou Autobedrijf Karel Hol aanbevelen!
  • subpijler-icon

    Online afspraak maken

  • subpijler-icon

    Offerte aanvragen

  • subpijler-icon

    Contact opnemen

  • 1508 beoordelingen