APK keuring

APK- actie € 15.00

Zowel in Mill als in Gemert is nu een tijdelijk actie waarbij alle apk-keuringen aan zowel personenauto’s als lichte bedrijfsauto’s € 15 kosten incl btw en afmeldkosten. Deze actie is gestart n.a.v. opening van de vestiging in Mill maar wordt wegens het grote succes voorgezet.

Dus geen extra kosten voor roetmeting, 4-gastest, btw of administratiekosten. Mocht u auto zonder reparatie niet door de APK-keuring komen dan wordt u geïnformeerd over de kosten. Er is geen reparatie-verplichting.

Deze apk-actie geldt als aan de volgende voorwaarden wordt voldaan:

– actie geldt voor particulieren en bedrijven m.u.v. autobedrijven/autohandelaren
– actie geldt voor zowel benzine als dieselauto’s
– directe betaling middels pin of contant
– adresgegevens van klant zijn beschikbaar
– bij een apk-keuring zonder reparatie wordt geen gratis vervangend vervoer ingezet

– indien reparatie door ons uitgevoerd wordt, is de ‘herkeuring’ en evt. leenauto of leenfiets gratis.

– apk-keuring volgens deze actie-voorwaarden wordt maximaal 3 weken vooruit gepland.
– betreft een tijdelijke actie die op elk moment stopgezet zou kunnen worden door de directie. Een apk-afspraak die geaccepteerd is als zijnde apk-actie wordt gefactureerd tegen het actietarief van € 15.00

– indien een apk afspraak wordt gemaakt waarop gewacht wordt, reserveren wij een apk keurmeester en een brug. Wordt een dergelijke afspraak korter dan één werkdag van tevoren  afgezegd, dan hebben wij het recht om kosten voor de keuring in rekening te brengen.

APK- keuring:

APK is de wettelijke verplichte Algemene Periodieke Keuring welke moet worden uitgevoerd aan personen- en bedrijfswagens. Deze keuring heeft tot doel om de verkeersveiligheid te verhogen en het milieu te beschermen.

Alleen door de RDW (rijksdienstwegverkeer) erkende autobedrijven mogen de APK uitvoeren.  Een APK is een veiligheidskeuring, geen onderhoudsbeurt. Het is een momentopname die niet de garantie geeft dat uw auto tot de volgende

APK geen onderhoud of reparatie nodig heeft. Het is aan te raden om uw auto in ieder geval één keer per jaar te laten onderhouden.
Autobedrijf Karel Hol kan voor u de APK-keuring verzorgen in de vestiging in Gemert en in Mill tegen een speciale actie-prijs.

APK-actie bij aankoop van een auto ‘Gratis Levenslang APK’

Autobedrijf Karel Hol biedt bij elke auto die verkocht wordt een Gratis Levenslang APK. Bij de verkoop van de auto krijgt u een pasje en zolang u de auto op naam hebt kunt u bij het autobedrijf in Gemert of Mill uw auto gratis laten keuren. Wij zien graag de klanten die bij ons een auto gekocht hebben nog eens terug om te horen dat ze nog steeds tevreden zijn.

Deze actie is ingevoerd n.a.v. het 15-jarig bestaan van Autobedrijf Karel Hol en loopt nog steeds.

Voorwaarden Gratis Levenslang APK
– Gratis Levenslang APK is klant- en autogebonden. Zodra de auto verandert van eigenaar vervalt de actie.

– De auto mag maximaal één maal per jaar worden aangeboden voor een gratis APK.
– Deze actie is niet meer geldig als de APK-wetgeving drastisch veranderd, qua regelgeving en/of kosten of als Autobedrijf Karel Hol onverhoopt geen APK-keuringen meer zou verzorgen. De aktie is ook niet geldig als er fraude vermoed wordt of andere argumenten zijn zoals agressie tegen personeel waarbij klanten niet meer welkom zijn.

  • subpijler-icon

    Online afspraak maken

  • subpijler-icon

    Offerte aanvragen

  • subpijler-icon

    Contact opnemen

  • 1533 beoordelingen