Schade

Wij herstellen schade met BOVAG garantie. U bent nooit verplicht om naar een andere schadehersteller te gaan. Wij herstellen graag uw schade ook al is uw auto total loss.

Autoschade?

Altijd heel vervelend zeker als er lichamelijk letsel bij komt kijken.  Daarnaast spelen er vaak de volgende vragen. Kun je nog met de auto rijden? Kan de schade direct hersteld worden en is er een leenauto beschikbaar? Is het altijd nodig om de verzekering in te lichten?  Wij kunnen u helpen bij deze vragen.

 Autoschade herstel door ervaren monteurs met garantie

U bent niet verplicht om een door de verzekeraar geadviseerde schadehersteller te kiezen. U kunt de auto ook altijd door ons laten maken en wij geven op alle door ons uitgevoerde reparaties BOVAG-garantie.

Ruitschade?

Ook wij kunnen die voor u repareren u hoeft niet persé een door de verzekeraar geadviseerde schadehersteller in te schakelen. Het vervangen van de voorruit vindt pas plaats nadat er duidelijkheid is over de hoogte van de kosten en wie deze betaald. Een barst in de voorruit kan betekenen dat de auto niet veilig genoeg is, oftewel een reden voor afkeur bij de APK,  maar dit hoeft niet. De monteurs kunnen snel oordelen of dit veilig is.

Total loss?

Als een auto total-loss gaat (het geschatte schade-bedrag is dan hoger als de waarde van de auto) dan kunt u ook voor kiezen om de auto te behouden en het bedrag te laten uitkeren. Total loss wil niet zeggen dat de auto niet meer veilig of geschikt is om mee te rijden. Herstel van een deuk met spuitwerk kost vlug  enkele honderden tot duizenden euro’s maar u kunt natuurlijk ook een gebruikt plaatwerk in de juiste kleur erop laten zetten. Indien u uw auto altijd netjes onderhouden heeft, dient dat zichtbaar te zijn in de waarde van de auto. Indien een schade-expert namens de verzekeraar de schade komt taxeren, informeren wij de schade-expert over de onderhoudshistorie van uw auto.

 

 

Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp