Wie zijn wij

Locaties

Mill

Karel Hol (Eigenaar)

Leon (Verkoper/Receptionist MILL)

Chef-monteur Ben (MILL)

                                                                                                                                                                                                                                  Gemert

Miranda Hol

Miranda Hol                Receptie Gemert/Administratie

 

 

 

 

Karel Hol (Eigenaar)

 

 

 

Hoewel wij een heel team hebben van monteurs, zijn er per vestiging een aantal medewerkers die voor u het aanspreekpunt zijn.

Autobedrijf Karel Hol is een universeel BOVAG-autobedrijf en  gevestigd in Mill en in Gemert. Door een deskundig en enthousiast team van medewerkers is het mogelijk om op twee locaties kwaliteit en service te bieden. Op alle reparaties wordt BOVAG-garantie gegeven.  Zowel in Gemert als in Mill zijn twee complete werkplaatsen  aanwezig.

In Autobedrijf Karel Hol in Mill worden de occasions verkocht en daar  is dan ook een showroom aanwezig. Wij verkopen voornamelijk gebruikte personenauto en lichte  bedrijfsauto’s maar kunnen op verzoek ook nieuwe auto’s leveren.

Hoewel we voornamelijk uit Mil verkopen kan  de auto ook afgeleverd worden in Gemert en mocht er werkzaamheden nodig zijn voor garantie dan kan dit uiteraard ook in Gemert.

Wij zijn niet gespecialiseerd in een bepaald automerk maar kunnen alle auto’s maken. Dit betekent dat wij niet gebonden zijn aan een bepaalde leveranciers. Wij kunnen daardoor een goede kwaliteit onderdelen monteren voor een scherpe prijs, met een snelle levertijd uit onze wereldwijd netwerk van leveranciers.

Wij beschikken in beide vestigingen over verschillende uitleesapparatuur zodat we het gros van storingen in alle auto’s kunnen uitlezen.

Eigenaar Karel Hol is begonnen als monteur en is in 1994 gestart met verkopen en repareren van auto’s in Odiliapeel. Door ruimte-gebrek is in 2001  het pand aan de Zandstraat in Gemert aangekocht. Ook dit werd na enige tijd weer te klein en daarom is in 2011 het  voormalige pand van Fiat-dealer Moors in Mill aangekocht.

Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp